Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. március 3.

2011.03.03

Hát ma három fő részre tagolódott a nap - úgymint fej, tor, potroh. Jaj, ez annyira gyenge volt, és még csak az se jó kifogás rá, hogy nem lehetett kihagyni!

Szóval a Ménesi úton kezdtem a Molnár C. Pál baráti társaság összejövetelén. Mivel sosem voltam előtte a Ménesi úton, és húsz perccel előbb értem a helyszínre, gondoltam, továbbsétálok az utcában, hogy egy kicsit tovább bámészkodjam. Na de egyszercsak mit látok? Az egyik házom egy ismerősnek csengő cégnév. Hát ez olyan, mintha a Mariann új munkahelye lenne. Rögtön fel is hívtam őt: "Mariann, te hol dolgozol?" "A Ménesi úton." "Akkor lehet, hogy én a házatok előtt állok?" És igen, ott álltam! Úgyhogy két puszira kiszaladt az ajtóig, de aztán mindketten mentünk tovább a dolgunkra. Mariann! Majd megbeszélünk még április 2. előtt egy randit - hátha belefér!

A Molnár C. Pálosok pedig köszöntötték a 100 éves Mária nénit. Ne haragudjatok, nem ismertem őt, így igazán részleteket sem tudok, csak azt hogy köszöntötték őt.  Én Pálma néni emlékkönyve miatt jártam ott, ugyanis szeretnék készíteni egy emlékkönyvet Pálma néni emlékére és tiszteletére. És mivel ő is tagja volt a csapatnak, bejelentkeztem náluk, hogy megkérjem őket: jelentkezzenek nálam, hogy újra jelentkezhessek náluk.

Utána elszáguldottam a szerk. biz. ülésre - újabb hónap telt el. Miklós is ott volt, de most nem mentünk át Gyula úrhoz (ld. egy korábbi bejegyzést), így nem is ettünk disznótorost... Legközelebb már húsvéti torosra mehetünk :)

A nap lezárásaként és koronájaként és habjaként a tortának egy palacsinta partit csaptunk! Egy kiló lisztből sütöttem. Igaz fánknak indult, de Sanyi kérésére menetrendváltozás történt, amit valójában egyikünk sem bánt. Elsorolom a töltelékkínálatot: volt diós, almás - fahéjjal vagy anélkül, szilvalekváros, sárgabarck-lekváros, mezei túrós és túrós piros bogyókkal.

Szóval jó kis közös lakomát csaptunk!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vissza az időben

(Mana, 2011.05.15 11:59)

Zsuzsa, csak most kezdem pótolni, illetve folytatom a blogod olvasását, és akkor itt is jelzem, hogy nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni bolondok napján! És akkor olvasgatlak is tovább...