Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. május 18.

2011.05.18

Hogy mi is volt a legjobb a mai napban? Talán hogy megint befizethettem 3 csekket a postán!!!! :)

Nem, nem is igaz - bár ha jobban belegondolok, sűrűn hálát kell adnom emiatt is, hiszen sokan tényleg nem tudják befizetni az aktuális számláikat!

De inkább a trófeás prúsz-vacsit emelném ki. Jó volt, igaz a kaja előtt végig kellett hallgatnunk három bizottsági jelentést is, mert közgyűlést is tartottunk, és amíg nem szavaztunk róluk, addig nem volt kaja, de nem ám!

Utána viszont kötetlen beszélgetés is belefért - jó volt látni Cs. Áron Juliska fél éves kislányát a telefonján lévő fotókon, jó volt megölelgetni Szabó Gyurit is, aki képzeljétek, filozófiai tanfolyamra jár 16-od magával minden héten! Már négyszer volt és még hatszor megy. (Ez egy jól fizetős munka volt: nem tudtak pénzben fizetni nekik, de felajánlották cserébe ezt a tanfolyamot.) Azt mondta, hogy most már a kávéját is csak úgy keveri meg, hogy előtte átgondolja, a különböző filozófiai irányzatok mit gondolnak a kanálfogási és az élet rendeltetési szabályainak összefüggéseiről. Lehet, hogy én is beiratkozom egy ilyen tanfolyamra! Meg jó volt Háló Gyuszival is beszélgetni - némelyőtök az utóbbi időben sűrűbben találkozhat a gondolataival...

Nem is sorolom tovább, de azért ejtenék egy-két keresetlen szót a kajáról is. Én egy-két főétel mellett inkább a sütikre gyúrtam. Ne tudjátok meg, milyen finom vaníliás meg csoki szószós, öntetes finomságokat volt muszáj megkóstolnom többször is! Nagyon finom volt! Azért már megérte betérni!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.