Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. május 10.

2011.05.10

Van egy olyan dobozom, azt is mondhatnám, kincses ládám, amibe évek óta a külföldi és belföldi kiruccanásokról hozott fantasztikus értékeket gyűjtögetem: prospektusokat, belépőjegyeket és blokkokat stb. De mivel már a legjobb jóindulattal sem lehetett több mindent belezuttyolni, ezért ma egy nagyot gondoltam, és fejest ugrottam a probléma megoldásába.

Közben azon gondolkodtam, hogy a "filléres emlékeim/ oly drágák nekem" kezdetű nótára hogy jönne ki az "euro-centes emlékeim" sor? Lehet, hogy ezt a szerzőtől magától kellene megkérdeznem? Még a cseh korona csak-csak megoldható lenne, merthogy ugye feltétlen meg kellett őrizni a Jicinben vett Rumcájszos kulcstartó blokkját is - ugye tudjátok, miről beszélek?!  Illetve inkább: kiről?! Na azért! Az egyik alapmese! Szóval visszatérve pl. Altöttingben, az ottani körképnél vett képeslapért már kemény valutával fizettem, tehát az már euro-centes emlék...

Minden esetre, ha az ének ritmusszáma nem is jött ki, a segéderőnek beszerzett dossziék segítségével a jaj-már-sehogy-se-férnek-el-az-emlékek probléma a végére megoldódott :)! És közben miket találtam! Például, Gyuszi, a Lego-Landből hozott prospektusodat, meg Miklós, az Óriás-hegységben vett képeslapokat, meg Szabi, a brüsszeli túrnénkről írt úti naplómat, amibe meg van örökítve életünk nagy találkozása Mártival és Szicivel! Egyszóval ezek már a világtörténelem részei!!! Nem is akármilyen! :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.