Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. január 7.

2011.01.07

 

Hát ma az egyik legfantasztikusabb dolog az volt, hogy vettem 20 dkg macit! Nézzétek meg a képgalériában, nagyon helyes!

Szóval az úgy volt, hogy tegnap volt még 10 percem hazafelé, és ahogy bóklásztam a bevásárló üzletközpontban, betévedtem egy turi boltba is. És akkor meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt - ismeritek ezt az érzést, nem? Ja, ez akkor még nem a maci volt, hanem egy zakószerű felső női ruhadarab. Hű, mennyire szakszerű vagyok ma - lehet, hogy vásárló segítő asszisztens fogok lenni a következő munkahelyemen?! Ez a fogok lenni meg most jutott eszembe, és olyan mint a tizenmásodik. Na szóval, a zakó. Annyi időm már nem volt, hogy egyáltalán felpróbáljam, ezért eldugtam. Ismerős? Beakasztottam jó mélyre a többi cucc közé, hogy másnak fel se tűnjön.

Ma reggel aztán munkába menet ott kezdtem a napomat, és természetesen ott várt rám! Na és akkor ahogy elindultam a pénztárhoz, elhaladtam egy plüssállat-gyűjtő mellett is, ahol ez a maci hirtelen elkezdett integetni meg kiabálni, hogy vigyem el. Hát így esett! A pénztárnál még átestünk a szokásos adminisztrációs örökbefogadási procedúrán - lemérték őt (20 dkg), én meg kifizettem az érte járó súlyadót.

Sanyinak nagyon tetszett, meg is kérdezte, hogy a szerkesztőségben a számítógépemen fog-e lakni a többi mellett. Mondtam, hogy nem, mert előbb fürödnie kell. Bence azt javasolta, hogy öblítsem ki Coccolinoval, akkor legalább maci szaga lesz.

És aztán a másik óriási jó dolog az volt ma, hogy Bence letöltött nekem Süsüket!!! Kb. vagy ötöt, és nemcsak a zeneszámokat, hanem a teljes meséket! "Én vagyok a híres egyfejű", "Mi vagyunk a zsoldosok, kezünk sosem dolgozott", "Én vagyok a bús királylány, akit elrabolt a sárkány", "Én vagyok a jó királyfi, könnyű engem megtalálni", "Süsü, te csak gyakorolj!" "Védj meg, királyfi, azt mondtad, hogy a barátom vagy!", "Nem kérek több teát, mert már lötyög a hasamban!", "Várj meg, pillangó lepke, várj meg!"

Most inkább befejezem, és meghallgatom a Vendég a háznál, öröm a háznál-t!

Ja, kérek kommenteket a maciról! Kéne neki nevet is adni!

 

A mappában található képek előnézete Maci

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Maci neve

(gazsu, 2011.01.11 11:26)

Nagyon tetszik a maci! Több név is eszembe jutott: Barnabás, Bendegúz, Boldizsár és Döme.

névötlet

(Mana, 2011.01.11 10:05)

Boldizsár? Zsebi? Ezek jutottak először eszembe.

:)

(Jenő, 2011.01.11 08:19)

A Kedvenc részem: "kifizettem az érte járó súlyadót." :)

Egy kérdés: a Süsü hanganyagban vagy filmben van meg?

gratulálok

(Én, 2011.01.10 01:53)

jajj hát nem is tudom hogyan fogalmazzam meg, hogy én még életemben nem találkoztam ennyire kedves arcú, tündérbűbáj mackóval. Fiú avagy lány? Neme illetve neve van?